BSO de Bilt vangt graag uw kinderen op

B

Je kinderen zijn het meest dierbaarste wat je je maar kan bedenken. Daarom is het altijd lastig om je kind bij een vreemde achter te laten. Echter niet bij BSO de Bilt. Dit is namelijk zo een warme organisatie dat het een stukje makkelijker is. Bij deze organisatie werken bijna alleen maar moeders, die net als u weten hoe belangrijk de kinderen voor hun ouders zijn. BSO de Bilt is een plek waar veel kinderen van kunnen dromen. Het lijkt een soort speelparadijs vanaf de buitenkant, maar is ook een plek waar kinderen hun weektaak kunnen afronden. Bij deze buiten schoolse opvang is het van belang dat de kinderen plezier hebben, maar ook dat hun ontwikkeling zich voortzet. De bedoeling is dat kinderen zich blijven ontwikkelen, helemaal wanneer ze nog jong zijn kunnen ze hier veel van leren.

Denkt aan zowel kind als ouder

Bij BSO de Bilt kunnen kinderen dus helemaal hun gang gaan wanneer ze graag willen spelen. Zo heeft deze opvang een ballenbak binnen, maar heeft zij ook buiten een heel speeltoestel met verschillende klimrekken en glijbanen. De kinderen mogen spelen wanneer ze op schema liggen met hun weektaak. Het is niet de bedoeling dat de kinderen al gaan spelen voordat ze op schema liggen. Wij overleggen graag met de ouders wat hun van hun kinderen verwachten en ook wat ze van ons verwachten. Wij proberen de kinderen gelijk te behandelen, maar wel onder de voorwaardes van de ouders. BSO de Bilt denkt met alle zielen mee en geeft zowel om de mening van de ouders als om die van de kinderen.

Contact

Zoekt u nog een geschikte opvang? Zoek dan niet verder en kijk op de website van BSO de Bilt. Hier zult u alle antwoorden vinden op de vragen die u heeft. Als dit niet het geval is kunt u ons natuurlijk een belletje geven en dan geven wij persoonlijk antwoord.