Daklekkage? Kewodak adviseert u graag!

D

Een lekkage aan uw dak is zeer vervelend en onhandig en daarom is het noodzakelijk om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Als een daklekkage direct gerepareerd wordt, dan voorkomt dit verdere schade aan het dak. Blijft u zitten met een lekkage, dan kan dit een hele hoop extra kosten met zich meebrengen. Daarom kunt u het beste zo snel mogelijk de vakmensen van Kewodak inschakelen. Zij staan dag en nacht voor u klaar om uw dak onder handen te nemen. Daarnaast adviseren zij u graag over het voorkomen van een lekkage in de toekomst en onderhoud aan uw dak. U kunt zowel telefonisch als online een melding maken van een daklekkage.

Inspectie en onderhoud
U kunt Kewodak ook inschakelen voor inspectie van uw dak en onderhoud aan uw dak. Wij controleren uw dak op zwakke plekken en voeren zo nodig kleine reparaties uit. Op die manier weet u zeker dat uw dak weer en wind kan doorstaan en hoeft u zich geen zorgen te maken. Het is bij ons ook mogelijk om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Een standaard abonnement houdt in dat wij jaarlijks uw dak inspecteren en kleine reparaties direct uitvoeren.

Dakrenovatie nodig?
Soms is een dak niet meer te redden en is een dakrenovatie noodzakelijk. Bij het renoveren van een dak komt veel kijken, omdat er rekening gehouden dient te worden met verschillende factoren. Wij zullen eerst bij u komen kijken wat er precies gedaan moet worden. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent. Wij kunnen u ook adviseren over de verschillende soorten daken die wij kunnen plaatsen en de voordelen die hieraan vastzitten. Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel en u heeft altijd garantie op onze werkzaamheden. U kunt uw dakrenovatie met een gerust hart overlaten aan de professionals van Kewodak.