Kinderopvang Zeist denkt met u mee

K

Wanneer u kinderen heeft weet u wat voor voldoening het oplevert. Maar u weet ook dat kinderen een hoop tijd en energie kosten. Daarnaast is het leven steeds duurder geworden en heeft u meer geld nodig om ook uw kinderen te onderhouden. Daarom zijn er bij veel kinderen de beide ouders aan het werk. Wilt u uw kinderen de tijd van uw leven geven? Breng ze dan naar kinderopvang Zeist. Hier kunnen ze samen met anderen kinderen spelen en kunnen ze zich vrij uit ontwikkelen. Natuurlijk zullen wij eerst in gesprek gaan met de ouders en horen wat zij verwachten van kinderopvang Zeist en hoe tegen het opvoeden aankijken. Wij willen graag zoveel mogelijk op één lijn liggen met de ouders, zodat er geen misvattingen zullen ontstaan over hoe wij te werk gaan.

Binnen of buiten

Kinderen hebben bij kinderopvang Zeist de vrijheid om zelf te bepalen wat zij willen doen. Willen ze graag buiten spelen dan kan dat. Willen zij graag binnen spelen dan is dit ook mogelijk. Natuurlijk proberen wij de kinderen zoveel mogelijk buiten te laten spelen. Omdat dit nu eenmaal goed is voor de gezondheid en ze zitten daarnaast al de hele dag binnen in een schoolgebouw. Bij kinderopvang Zeist hebben wij ook verschillende gezonde hapjes die de kinderen kunnen krijgen wanneer zij trek hebben. Wij zetten ons in voor de goede gezondheid van uw kind.

Eigen agenda

Wij weten dat de kinderen die bij ons komen, regelmatig een eigen agenda hebben. Zo moeten ze soms naar zwemles of worden ze verwacht op de scouting. Hiervoor hebben wij onze eigen pendelsysteem. Met het busje dat wij hebben, brengen wij de kinderen gerust naar hun bestemmingen. Natuurlijk wordt dit doorgegeven door de ouders, wanneer de kinderen ergens worden verwacht. Ook halen wij de kinderen op van school, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.