Een tijdelijk onderkomen

Zo ongeveer elke werkgever heeft weleens te maken gehad met een verbouwing, renovatie of nieuwbouw binnen zijn/haar bedrijf. Niks is irritanter dan alle spullen moeten verhuizen naar een andere locatie waar je een kantoor huurt voor drie maanden. Het liefst zou je tijdens de verbouwing nog steeds op locatie werken, wat voorkomt dat de werkzaamheden stil vallen.

Ontwikkelingen in de bouw

Mede door de vele ontwikkelingen in de technologie is het mogelijk geworden steeds meer te realiseren in de bouw waardoor de bouw zich afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Het eerder besproken probleem hoeft door deze ontwikkelingen niet langer een issue te zijn. Tegenwoordig is de bouw in staat om bijvoorbeeld tijdelijke kantoorunits te huren in een kort tijdsbestek waardoor je als bedrijf gewoon op dezelfde locatie kan blijven werken.

Wanneer een kantoorunit?

Nu zullen er ook werkgevers zijn die dit artikel lezen en bij zichzelf denken dat ze de komende jaren toch niet van plan zijn te verbouwen, renoveren of te beginnen aan nieuwbouw. Er zijn meerdere problemen die kunnen ontstaan waardoor een kantoorunit opeens erg van pas kan komen. Denk bijvoorbeeld aan de drukte op kantoor, je merkt dat er misschien wel teveel mensen op hetzelfde kantoor werken waardoor mensen het met minder ruimte moeten doen dan dat eigenlijk optimaal zou zijn. Nu kun je kiezen om het kantoorpand geheel te verbouwen of om een kantoorunit aan te schaffen waar tijdelijk of zelfs permanent mensen kunnen werken en wat er binnen de kortste keren op dezelfde locatie zal staan en wat niet veel geld hoeft te kosten.

Voorzieningen en veiligheid kantoorunit

De kantoorunits zijn brandveilige en deugdelijke accommodaties, ze zijn voorzien van verwarmingen, ramen eigenlijk alles waar een normaal kantoorpand ook van voorzien is alleen zal de kantoorunit misschien wat minder mooi overkomen.