Werkgebieden van inrichting buitenruimte

W

We willen graag uw partner zijn als het gaat om de inrichting buitenruimte. We helpen u graag bij iedere fase van de buitenruimte. Hierbij moet u denken aan het ontwerp maar ook het managen van het project. Nadat we klaar zijn met plannen maken voor uw ruimte kunnen we u ook helpen bij het realiseren van de plannen. Zelfs bij de beheerfase kunnen we u helpen en daarbij zo goed mogelijk van dienst zijn.

Werkgebieden van inrichting buitenruimte

We zijn als bureau die advies geeft, werkzaam in verschillende gebieden. Dit zijn gebieden die te maken hebben met de inrichting buitenruimte. U kunt aan de gebieden denken als pleinen, parken en groengebieden. Zoals u ziet richten we vooral openbare gebieden in. We zijn vaak werkend voor een gemeente. Het is belangrijk dat er schaalverhoudingen worden gemaakt. Deze kunnen onze specialisten maken en op die manier heeft u altijd goed voor u waar de ruimte zit. Het is namelijk maatwerk om alles goed in te richten. Entrees, wanden en bomen zijn van grote invloed op de beleving van een plein of park. Bepaalde aspecten zijn erg belangrijk voor de inrichting van de buitenruimte. Zo kan het een wereld van verschil maken of er veel groen in zit of dat er veel verschillende ingangen zijn. Veiligheid en duurzaamheid staat bij veel centraal.

Functies

Er zijn verschillende functies van een inrichting buitenruimte. De een wil graag lekker rondjeslopen door een park terwijl de andere gebruiker graag op een bankje een bak koffie drinkt. Er moet dus goed rekening worden gehouden met de verschillende functies van de ruimte. Ook moet er gekeken worden of er kinderen in spelen. Zodra er kinderen in spelen moet deze weer voldoen aan verschillende strenge veiligheidseisen. Door ons advies kunt u vertrouwen dat we alle mogelijke functies meenemen. We hopen u graag te helpen.