Hoe combineer je panterprint het beste met je outfit?

H

Wij zijn gek op de panterprintjes! Vind jij dit ook een té gek printje maar weet je niet goed hoe je dit printje moet stylen? Lees dan gauw verder – wij hebben een aantal tips voor je.

 

We love the leopard style! Maar hoe voorkom je nou dat je outfit met dit printje ordinair wordt of dat je op Nel Veerkamp gaat lijken? Wij hebben een aantal tips voor je hoe je dit fantastische printje het best kunt stylen.

 

Vandaag de dag heeft de panterprint alles behalve een ordinair imago.
1 Keep it warm

Nu de winter in aantocht is en panterprint he-le-maal de bom is stromen de jassen met leopardprint binnen in de winkels. Ga eens voor een dikke bontjas en draag het met een stoere jeans en boots – sowieso dat jij de show gaat stelen! Zie hier op de foto onze girl-crush Romee Strijd.

Romeee-299x400.jpg

 

2 Leopard + basic = heaven

Heb je een mooi kledingstuk met luipaardprint? Draag hier dan een basic kledingstuk op. Op deze manier wordt de tijgerprint niet ordinair en houd je het lekker rustig. De beste basic kleuren voor een bij een tijgerprintje zijn: wit, zwart en geel. Onderstaande foto komt nog uit de zomer, maar gebruik deze foto als inspiratie voor een winterlook. Draag er een mooie gele trui bij, een dikke panty en stoere boots. Kom maar op met die koude dagen!

IMG_5352-600x400.jpg

3 Let’s accessorize!

Vind je een kledingstuk toch net iets te gewaagd? Maak je outfit dan af met leuke panterprint accessoires. Wij zijn helemaal weg van onze leopard haaraccessoires en onze andere leopard accessoires.

 

Shoot_HvHolland_13-10-2018-0202-267x400.jpg

 

4 More colour please.

Hou je meer van gekleurde printjes? Dan zijn gekleurde leoprintjes net iets voor jou! In elke winkel heb je wel een luipaardprintje in een andere kleur liggen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Vero Moda of Zara.

 

Don’ts:

  • Draag je kledingstuk té kort en té strak. Just don’t do it bij dit printje.
  • We love leo! Maar té veel luipaardprint in één outfit kan toch een beetje fout overkomen.

Graag horen we jouw mening over het luipaardprintje. Wat vind jij? Vind je het toch stiekem nog een beetje ordinair of ben je net als wij helemaal in love met dit printje?

 

Liefs,

 

Denise

Looks to Love