Hotelkamer inrichten? Lees mijn tips!

H

Een hotelkamer biedt jouw gasten de mogelijkheid om even tot rust te komen. Het interieur van een hotel speelt hier ook een belangrijke rol bij. Wil je de kamers in een hotel aanpakken? En ben je benieuwd hoe je rust kunt creëren in zo’n hotelkamer? Lees deze blog dan snel verder en ontdek hoe jij een hotelkamer kunt inrichten!

De juiste verlichting

Heb je al nagedacht over de verlichting? Houd er rekening mee dat het licht niet te fel is en warmte uitstraalt. Houd de verlichting rustig, zodat een gast rustig wakker kan worden. Ook kun je meer sfeer aan een hotelkamer geven door kleine lampjes te verdelen over een kamer. Gasten kunnen dan zelf bepalen welke verlichting zij willen gebruiken. Wel zo handig, toch?

Hufterproof meubels

Kies voor meubels die wel tegen een stootje kunnen. In dit geval spreken we ook wel van ‘hufterproof meubels’. Deze meubels zijn niet eenvoudig kapot te krijgen en zijn van uitstekende kwaliteit. Een groot voordeel hiervan is dat de meubels een lange tijd mee kunnen. Hoe zonde zou het zijn als je allemaal bedden hebt aangeschaft voor in de hotelkamers? En ze binnen korte tijd al aan vervanging zijn? Zorg er dus voor dat je meubels van uitstekende kwaliteit in een kamer neerzet, zodat je niet continu hoeft te investeren in de meubelstukken.

Partner voor het inrichten van een hotelkamer

Kun je wel wat advies gebruiken op het gebied van hotelinterieur? En ben je nog op zoek naar een geschikte partner? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Instyle Concepts. Zij kunnen je verder helpen met een complete hotelkamer inrichting of met de projectinrichting van een recreatiewoning.