Advies op maat op het gebied van OM5

A

Wie wil het nou niet? Snelle data en dat allemaal binnen handbereik. Dat is allemaal mogelijk met de nieuwe methode van OM5. Wij vinden niets zo vervelend als een trage internetverbinding. Deze nieuwe methode maakt het namelijk voor u mogelijk om een razendsnelle internetverbinding te realiseren omdat hij gebruik maakt van verschillende vezels van Wavelength. Met de nieuwe methode van multiplexing wordt alles nog sneller. Deze trend was voorheen vooral bedoeld voor verschillende datacenters in Nederland. Maar inmiddels kunnen we dit ook in uw huis installeren. Er zitten verschillende voordelen verbonden aan deze trend. De eerste is dat er een hoge transmissiesnelheid kan worden gerealiseerd.

Meerdere voordelen van OM5

Naast een hoge transmissiesnelheid kan er een snelle downloadsnelheid bereikt worden met deze methode van OM5. Normaal zijn er wel tot 8 vezels nodig bij de overdrachtssnelheid, maar met deze techniek is dezelfde snelheid te halen met slechts 4 kabels. Een ander voordeel is dat deze vijfde generatie ook samengaat met de voormalige versie. Ook bezuinigd u op installatiekosten en minder verbruik van schijfruimte. Dit komt omdat er minder vezels nodig zijn bij de methode. Het bereik van de transmissie is hoog en kan goed worden ingezet bij verschillende doeleinden.

Prestaties en kwaliteit

De nieuwste methode genaamd OM5 gaat voor een verbeterde prestatie, wanneer we kijken vanaf de voorgangers van de methode. Wil tu meer weten over wat het voor u kan betekenen en hoe u het in kan zetten? Kijk dan even snel op onze website of neem telefonisch contact met ons op.