De beste tips voor SEO in 2015

D

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie, iedere webmaster stelt zichzelf uiteindelijk de vraag: “Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?”.

Veel mensen komen dat uit op SEO, want als je hoger in Google komt ben je te vinden en krijg je meer bezoekers, en dus meer omzet. Maar het is lastig om zomaar SEO advies te vinden, veel bedrijven spreken elkaar tegen, zijn ongeloofwaardig, of te moeilijk te begrijpen.

Waar moet je op letten bij SEO Advies?

Let vooral op bij garanties en beloftes. Iedereen kan zeggen dat hij jouw site naar #1 brengt, maar om het waar te maken heb je veel tijd en geld nodig.

Vaak gebruiken deze aanbieders tactieken die niet overeenkomen met de richtlijnen van Google. Vaak zijn deze tactieken niet spam-vrij, en ook niet legitiem. Er is geen magische knop waar je op  kan drukken waarmee je bovenaan Google komt, of je site opeens unieke content heeft.

Kortom

Ga niet opzoek naar trucjes, en probeer Google niet te misleiden. Het is vaak een kwestie van creativiteit en hoe je het best je gebruikers kan bedienen. Zorg dat je content fijn te lezen en uniek is, en probeer je vooral op de gebruiker te richten.

Zie voor meer info de pagina van Google, waar ze meer informatie geven of jij SEO nodig hebt.