Hulpmiddel om glasvezel in huis te krijgen

H

Hulpmiddel om glasvezel in huis te krijgen

Het beste internet is op dit moment via de glasvezelverbinding te krijgen, een aantal jaar geleden had nog helemaal niemand maar iets over glasvezel gehoord. De meeste mensen beschikten wel over de normale internetkabel en sommige werkten zelfs nog via de telefoonkabel. Iedereen weet dat de technologie zodanig hard gaat, dat de internetkabel zo beetje verleden tijd is. Daar heb je op dit moment nu dus glasvezel voor, er zijn vele werkzaamheden voor verricht, ook bij jou in de straat. Er moest namelijk een glasvezelverbinding worden aangelegd. Nu moet jij natuurlijk nog wel een aansluiting hebben van de straat tot in je huis, hier is een hulpmiddel voor. De FTTH is een kabel die daarvoor kan zorgen.

De FTTH

De FTTH kabel is dus de makkelijkste manier om je eigen internetverbinding te krijgen via de glasvezelkabels. FTTH staat voor “Fiber to the house”. Door deze kabel te gebruiken kan jij beschikken over het beste internet wat er op dit moment is. Ten opzichte van de gewone internetkabel heeft glasvezel wel een aantal voordelen.

Snelheid

Als we kijken naar het grootste voordeel, dan is een FTTH-kabel zeker de moeite waard om aan te schaffen. Je krijgt er namelijk gewoon een snellere internetverbinding van. De pagina’s op het internet worden sneller geladen en daardoor krijg je de pagina’s ook sneller te zien.

Stabiliteit

Het kon vroeger nog weleens gebeuren dat je internet haperde, of dat het internet het helemaal niet deed. Dan had je te maken met een storing. Met het gebruik van glasvezel zijn deze storingen eigenlijk niet meer mogelijk.

De FTTH aanschaffen

Wil jij dus een snellere en stabielere internetverbinding? Koop dan een FTTH en verbind jouw huis met de glasvezelverbinding bij jou in de straat. Snap je niet precies hoe dit in zijn werk gaat? Dan is het goed om even een specialist in te schakelen. Hij kan jou alles vertellen over de precieze voordelen en hoe je deze verbinding krijgt.