Iets origineels voor op je evenement

I

Iets origineels voor op je evenement

Iedereen heeft weleens iets te vieren. Of het nu gaat om je verjaardag, of als het gaat om een jubileum. Als je iets te vieren hebt wil je dat altijd op een leuke en speciale manier aanpakken. Je haalt alles uit de kast voor een goede organisatie en een leuk feestje. Ook als bedrijf heb je weleens iets te vieren, of je bestaat een aantal jaar, of je hebt een goed jaar achter de rug. Ook in deze situatie wil je iets moois neerzetten en je wilt een origineel idee. Je gaat kijken naar waar je personeel veel mee bezig is. Dat is het drinken van thee, en dus wil je iets met thee. Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een thee bar.

Het concept

Het concept is vrij simpel, de thee bar heeft verschillende sommeliers in de bar staan die op jouw evenement de mensen voorziet van verrassende combinaties thee. Je kunt de mensen dus echt laten verrassen. De meest onbekende combinaties kunnen wel de meest heerlijke zijn.

Soorten evenementen

De thee bar is te vinden op verschillende evenementen. Zo kun je als bedrijf de thee bar inhuren en kun je deze ook vinden bij verschillende beurzen. De thee bar is niet heel groot en kunnen dus bij verschillende evenementen naar binnen gereden worden.

De mogelijkheden

Voor het huren van de thee bar zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je er voor kiezen om deze voor een dag te huren, of een dagdeel. Heb je een evenement die meerdere dagen plaatsvindt, en wil je de thee bar voor al deze dagen. Dan is het goed om van tevoren te overleggen naar de verschillende mogelijkheden.

Website

Om te kijken naar alle mogelijkheden en opties is het goed omĀ