Barista huren omgeving Utrecht?

B

Geef je een verjaardagsfeestje, sta je op een beurs of ben je op zoek naar een foodtruck? Veras je gasten met een speciale beleving, barista huren Utrecht en omgeving!

Wat doet een barista huren Utrecht?

Een barista wordt vaak vergeleken met koffie: Dit zijn de meesterbereiders onder de koffie. Luxe cappuccino’s, latte macchiato’s en espresso’s van topkwaliteit. De barista zorgt ervoor dat uw gasten niks te kort komen.

De belangrijkste eigenschap van een barista is dat hij of zij klantvriendelijk en klantgericht is. Als barista ontvang je de hele dag door mensen, hospitality staat hoog in het vaandel. Je bent als het ware de gastvrouw/gastheer op het event.

Soorten bars barista huren Utrecht

Naast koffie schenkt een barista ook andere dranken. Er zijn verschillende soorten bars die je kan huren!

Koffiebar                    

Koffie, koffie en nog eens koffie. In Nederland drinken we liters weg. De afgelopen paar jaar zijn kwaliteitskoffiebonen uit verre landen steeds populairder geworden. Ook is latte art een grote hype. Om van je koffie een kunst te maken is een dagelijkse bezigheid van de barista. Huren Utrecht en omgeving om jouw feestje met een goede kop koffie te beginnen.

Thee bar

 Wanneer je niet van koffie houdt is thee ideaal. Geniet van verschillende theesoorten, van verse ice-tea tot theecocktails. Laat je verassen door de barista met overheerlijke aroma’s van fruit en kruiden.

Smoothie bar

Power foods, fruit en groenten. De belangrijkste ingrediënten voor een overheerlijke smoothie. Ontdek spannende combinaties waar je zelf nooit aan gedacht had.

Frozen yoghurt bar

Frozen yoghurt in plaats van ijs. Net zo lekker, maar net een tikkie gezonder. Laat je gasten zelf kiezen tussen verschillende toppings als vers fruit, chocolade, sprinkels en karamel.

Een barista huren Utrecht en omgeving geeft je event meer sfeer. Bespreek al je wensen met de barista, combineer verschillende bars en profiteer van de aanvullende diensten.