Koffiebar huren voor bruiloft

K

Bruiloften worden steeds hipper en meer uitgebreid. Hoewel sommige mensen kiezen er juist voor om voor een meer ingetogen bruiloft te gaan. Het lijkt wel alsof er tegenwoordig gewoon steeds meer verschil te zien is tussen soorten bruiloften. Bruiloften kunnen in mijn ogen onderverdeeld worden in drie groepen. Als eerste de hele simpele bruiloften, zonder te veel poespas en misschien wel samen. Als tweede de soort van traditionele bruiloft met familie, vrienden, trouwen op het gemeentehuis en daarna de kerk. Als laatste heb je bruiloften waarbij heel extreem wordt uitgepakt. Het bruidspaar trouwt misschien wel in het buitenland, er zijn 300 gasten uitgenodigd of ze doen een koffiebar huren. Je kunt het zo gek niet bedenken of deze mensen hebben het op hun bruiloft.

Waarom zo uitpakken?

Voor mensen die voor een wat meer simpelere bruiloft zijn gegaan is dit vaak de vraag. Waarom zou je zo erg uitpakken voor een bruiloft? Van elkaar houden is toch wel genoeg? Waarom doen jullie een koffiebar huren? Dat zijn zomaar een aantal vragen die gesteld worden. Het is denk ik allereerst belangrijk om iedereen in zijn waarde te laten. Als mensen voor een eenvoudige bruiloft gaan omdat zij zich daar het beste bij voelen dan is dat hun goed recht. Voor andere mensen is het misschien zo dat het een dag is waar zij jaren naar hebben uitgekeken en echt persé zo willen, inclusief een koffiebar huren dus.

Uitgenodigd?

Stel nou dat je wordt uitgenodigd voor zo een uitgebreide bruiloft maar je bent daar zelf helemaal niet van. Ga je dan wel of niet? Het is denk ik allereerst belangrijk om te bedenken wat de relatie is tussen jou en het bruidspaar. Als je de beste vriendin bent van de bruid dan moet je jezelf er gewoon overheen zetten een heerlijk bakje koffie drinken omdat zij een koffiebar huren. Ben je nu een verre kennis dan kun je er misschien voor kiezen om de bruiloft aan je voorbij te laten gaan.