Modern timemanagement

M

Je bent totaal niet bezig met Het Effectieve Werken omdat je dagelijkse werkzaamheden al je energie opslokken. Je bent helemaal kapot na je werkdag en je taken spoken nog in je hoofd. Herken jij jezelf? Schrijf je dan in voor de open training van Het Effectieve Werken.

Open inschrijving van Het Effectieve Werken

Je wilt aan de slag met je eigen werkgewoonten en werkmethoden. Alles wat makkelijker en overzichtelijker maken, dat is wat De Open Inschrijving Modern Timemanagement Training voor je doet. In deze timemanagementtraining leer je iets waar je de rest van je leven wat aan hebt. De training bestaat uit een selecte groep van acht personen. Op deze manier leer je niet alleen van jezelf, maar ook van anderen. Op tien locaties in Nederland wordt de training gegeven, dus het is altijd bij je in de buurt!

De invalshoeken van Modern Timemanagement

In de training Modern Timemanagement bieden we jou een concrete oplossing voor de ineffectieve werkgewoonten en drukte in je hoofd tijdens je werk vanuit vijf invalshoeken:

  • Een bewezen denk-, beslis- en werkmethodiek aanleren
  • De juiste dingen doen!
  • Toepassing in systemen/hulpmiddelen waar jij mee werkt
  • Bewust communiceren en samenwerken met anderen
  • Terugdringen van onderbrekingen en afleiding

Deze invalshoeken worden in vijf blokken aan je geleerd. Deze invalshoeken brengen de oplossing voor jouw timemanagementvraagstukken.

Wat brengt de Open Inschrijving Modern Timemanagement jou?

Na de cursus van Het Effectieve Werken heb je meer overzicht en rust in je hoofd. Hierdoor ben je productiever en bereik je meer effect in je werk. Je hebt meer invloed op je omgeving waardoor tijdwinst ontstaat. Je neemt je werk niet meer mee naar huis; je hebt meer energie over na afloop van je werkdag. En misschien wel het belangrijkste: je hebt meer plezier en een voldaan gevoel!

Herken jij jezelf en denk je dat Modern Timemanagement jou tot rust kan brengen op je werk? Schrijf je dan in voor de Open Inschrijving van Het Effectieve Werken en zorg voor meer overzicht!