Zonnepanelen, voor extra voordeel

Z

Het aanschaffen van zonnepanelen kan u in de toekomst veel voordeel opleveren. Het is een mooie investering die zichzelf terug betaalt. Om deze reden kiezen steeds meer mensen voor het laten plaatsen van zonnepanelen op het dak. Voordat u kiest voor deze milieuvriendelijke en duurzame vorm van energie opwekken, wilt u waarschijnlijk meer informatie over de verschillende soorten zonnepanelen. U kunt dan een weloverwogen keuze maken voor de beste zonnepanelen voor uw huis.

Kewodak, uw specialist

Bij Kewodak zijn we gespecialiseerd in daken en het plaatsen van zonnepanelen is hier een belangrijk onderdeel van. Wij kunnen u alles vertellen over de voordelen van verschillende soorten zonnepanelen. Ook adviseren wij u graag over het soort dat voor u het meeste voordeel op kan leveren. Er wordt dan  gekeken naar factoren zoals de grootte van uw dak en het rendement van de zonnepanelen.

Onderhoud plegen 

Om zoveel mogelijk plezier te hebben van uw zonnepanelen, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Vuil en sneeuw kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat er minder zonlicht opgevangen wordt, waardoor de panelen minder efficiënt werken. Het is dus in de eerste plaats van belang om uw zonnepanelen goed schoon te houden. Daarnaast is het verstandig om regelmatig te controleren op eventuele defecten en deze te laten repareren. Voor het schoonmaken en het Onderhoud zonnepanelen kunt u natuurlijk een specialist inschakelen. Op de website van Kewodak kunt u hiervoor een aanvraagformulier invullen. Wij komen dan graag bij u langs!

Zelf reinigen

Als u ervoor kiest om zelf uw zonnepanelen te reinigen, raadpleeg dan eerst informatie over het schoonmaken van zonnepanelen. Het gebruik van de verkeerde schoonmaakmiddelen kan een negatief effect hebben op uw zonnepanelen. Op de website van Kewodak kunt u informatie vinden over het schoonmaken van zonnepanelen. Heeft u overige vragen over de aanschaf of het onderhoud van zonnepanelen, twijfel dan niet om contact op te nemen.