Resultaatgericht schoonmaken is zoals het hoort

R

Alle werkzaamheden die we uitvoeren houden wij bij in een logboek, wij houden van kwaliteit en daarom worden de diensten die we hebben regelmatig gecontroleerd. Resultaatgericht schoonmaken, wij nemen enquêtes af die het pand gebruiken zodat we zeker weten dat het goed wordt schoongemaakt.

Specialistisch resultaatgericht schoonmaken

Niet alleen resultaatgericht schoonmaken kun je ook voor een specialistische reiniging vragen. Voor specialistische reiniging hebben ze vakspecialisten in dienst. Ze zijn goed getraind en veel ervaring zodat ze hun werk goed kunnen uitvoeren. Raamdecoratie, meubels en vloeren kunnen specialistische gereinigd worden. Ook werken wij alleen met milieuvriendelijke grondstoffen.

Evenementen

Wilt u binnenkort een bepaalde zaal gebruiken voor een evenement, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de zalen extra schoon zijn. Resultaatgericht schoonmaken dat doen wij op een andere manier dan alle andere schoonmaakbedrijven. Wij doen wat nodig is en, niet wat op het lijstje staat dat is niet hoe het hoort.

Stoelen en tafels reinigen

Wanneer u een zaal gaat gebruiken, zorgen wij ervoor dat de zaal extra goed is schoongemaakt. Ook als er veel stoelen of tafels worden gebruikt, worden die extra schoon gemaakt. Wij maken alles schoon wat schoongemaakt moet worden, ook als het niet op onze lijst e staat. Resultaatgericht schoonmaken zo gaan wij te werk. Zowel toetsenborden en deurklinken alles wordt meegenomen. Wij zijn heel alert.

Schoonhouden

Een verzorgd gebouw geeft een ander indruk dan een vies vervuild pand. Daarom is het belangrijk om het pand netjes en schoon te houden. Omdat het vies worden van een pand niet in ene keer gebeurt, het zal je niet in 1 keer opmerken. Daarom is het belangrijk om alles netjes te houden en schoon zodat het niet weer vies wordt. Glazen laten wassen en de gevels bijvoorbeeld die moeten ook wel regelmatig schoon worden gemaakt. Dat zorgt voor een mooie en frisse uitstraling.