Salland: hart voor goede zorg in uw eigen regio

S

Zoekt u een zorgverzekeraar met hart voor goede zorg in uw eigen regio? Salland Zorgverzekeringen stelt al 155 jaar de mensen en hun persoonlijke situatie centraal. U kunt rekenen op goede en betaalbare zorg voor u en uw gezinsleden, met veel keuzevrijheid in zorgaanbieders en ruime vergoedingen voor zorgkosten. Salland heeft als ziektekostenverzekeraar geen winstoogmerk. Het grootste deel van de zorgpremie wordt meteen geïnvesteerd in hoogwaardige zorg in uw omgeving.

Aanvullende tandartsverzekering naar eigen behoefte

U kunt bij Salland naast de basisverzekering een aanvullende zorgverzekering afsluiten die past bij uw wensen en behoeften. Bijvoorbeeld voor tandartskosten, die behoorlijk kunnen oplopen als u te maken krijgt met een kroon, brug, het trekken van een tand of wortelkanaalbehandeling. De vergoeding van reguliere tandartskosten voor kinderen tot 18 jaar valt onder de basisverzekering. Als volwassene kunt u bij Salland een aparte tandartsverzekering afsluiten met een vergoeding voor de meeste behandelingen, inclusief techniekkosten. Er zijn drie modules: TandExtra, TandPlus en TandTop.

Eenvoudig overstappen naar Salland Zorgverzekeringen in 2018

U sluit een zorgverzekering af per kalenderjaar. Medio november worden de nieuwe premies bekend. Een goed moment om overstappen van zorgverzekering in 2018 te overdenken. Salland maakt het u gemakkelijk. U kunt online uw zorgverzekeringspremie berekenen, eventuele aanvullende verzekeringen selecteren en zich vervolgens eenvoudig aanmelden. U hoeft uw huidige zorgverzekering niet op te zeggen. Dat regelt Salland voor u.

Wilt u meer weten over de diensten en producten van Salland? U kunt ons e-mailen, bellen (0570 – 68 74 84) of gebruikmaken van het contactformulier op onze website. Voor een persoonlijke afspraak op ons kantoor aan de Munsterstraat 7 in Deventer kunt u vooraf eenvoudig online een afspraak maken.