Accountant Zoetermeer – uw accountant met WTA-vergunning

A

Als u op zoek bent naar een accountant is het fijn dat deze gevestigd is bij u in de buurt! Zoals de naam Accountant Zoetermeer al zegt zijn wij gesitueerd in Zoetermeer, nabij Den Haag. Wij hebben ons gespecialiseerd in het MKB-segment en non-profit sector. Wij zouden account Zoetermeer omschrijven als een bijzondere accountant. Wij gaan geen opdrachten uit de weg, en gaan uw bijzondere project graag aan. Wij zien al onze nieuwe klanten als een positieve uitdaging. Doordat wij in het bezit zijn van een WTA-vergunning bent u verzekerd dat wij wettelijke controles goed uitvoeren. De WTA-vergunning is van de AMF.

Accountant Zoetermeer branches

Accountant Zoetermeer is werkzaam in verschillende branches, zoals eerder genoemd helpen wij klanten uit het midden- en kleinbedrijf. Wij verzorgen bijvoorbeeld de jaarrekening, of nemen de verzorging van de loonadministratie op ons. Een andere grote sector waar wij vele projecten in hebben is de reisbranche, hierdoor weten wij precies wat we moeten doen om te voldoen aan de SGR. Andere branches waar wij actief in zijn, zijn onder andere onderwijsinstellingen, stichtingen, verenigingen en lokale overheid. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij u bijstaan in ieder project en vraagstuk.

Opsomming van onze diensten

Wij snappen dat u benieuwd bent naar de diensten die ons accountantskantoor leveren. Hieronder een kleine opsomming.

  • Salarisadministratie
  • Belastingoptimalisering
  • Jaaropgave
  • IT-auditing

Kom in contact met accountant Zoetermeer

Benieuwd hoe Accountant Zoetermeer u kan bijstaan bij het opmaken van de jaarrekening of de verzorging van uw loonadministratie. Breng dan een bezoekje aan onze website. Lees hier nogmaals in alle rust alle informatie door, zoals de voordelen van onze werkzaamheden. Of neem contact op met een van onze medewerkers voor al uw vragen. Wij staan te poppelen om ook voor uw bedrijf aan de slag te gaan. Tot ziens bij ons accountantskantoor.