Unieke en moderne geschenken

U

Kerstcadeaus tips? De feestdagen staan alweer voor de deur en daar horen natuurlijk leuke cadeaus bij. Maar wat is nu geschikt om iemand anders cadeau te doen? Het kan lastig zijn met veel keuze om een ander iets moois te geven. Het is ten slotte ook erg persoonlijk waar eenieder van houd. Wat wel erg mooi is om een ander een uniek cadeau te geven met een krachtige en bemoedigende tekst erop. Zo is er altijd wel iets moois en pakkends om te geven voor iedere gelegenheid.

Tips en ideeën

Wandborden met unieke designs en een bemoedigende teksten

Tip: unieke wenskaarten met moderne prenten, ook leuk om in te lijsten of op te hangen als eyecather!

Spellenbord is natuurlijk altijd gezellig om met zijn alleen een goed spel te spelen.

Nu is er een nieuw spel dat in het teken staat van’Visje’. Leuk om met zijn allen aan deel te nemen, het is dan ook geschikt voor jong en oud.

Of toch liever prachtige wanddeco met of zonder christelijke teksten erop?

Een kleine maar toch veelzeggende boodschap voor uzelf of voor een ander. Want het is altijd prettig als een ander aan u denkt met een bijzonder gebaar. 

Ook voor de allerkleinste zijn er leuke geschenken te verkrijgen. Wat dacht u van bemoedigende teksten met mooie ontwerpen voor op de kinderkamer?

Voor iedere gelegenheid

Naast christelijk kerstcadeaus is er ook met veel zorg een assortiment samen gesteld voor het dopen, unieke doopcadeaus. Communie cadeautips en nog veel meer. Of gewoon zomaar? Vrolijke prenten waar u of een ander blij van wordt. Benieuwd geworden naar de unieke christelijke cadeaus in een modern jasje?

Christelijke webshop

MajesticAlly dé webshop voor prachtige christelijke kerstcadeaus, wenskaarten, boeken, kalenders agenda’s en nog veel meer.

Benieuwd geworden naar de unieke designs en christelijke cadeaus? Bekijkt u gerust eens de webshop.