Verschillende feitjes over Breitling

V

In 1884 werd het merk opgericht. Leon Breitling richtte het horlogemerk op in Zwitserland. De basis van dit merk staat voor topkwaliteit en dat is ook terug te zien. De lange geschiedenis van Breitling gaat over betrouwbaarheid en precisie. Breitling is het enige Zwitserse horlogemerk die alle uurwerken chronometer laat certificeren.

 

Kom naar Uw juwelier als officiele dealer van de Breitling horloges. Kijk op de webshop van Uw juwelier voor het complete aanbod.

 

Het aanbod.

Je vindt een ruim assortiment van Breitling horloges bij Uw juwelier. Er zijn diverse collecties te koop waaronder Avenger, Chronomat, Colt, Galactic, Navitimer x, Professional, Superocean en Transocean.

 

Avenger.

De horlogers van de Avenger collectie zijn perfect voor elke uitdaging. De horloges zijn gemaakt voor de echte professionals!

 

Chronomat.

Uitgerust met het unieke Caliber B01 zijn de Chronomat horloges innovatief, prestige en nauwkeurig.

 

Colt.

Wanneer je van sportief en robuust houdt, zijn de horloges uit de Colt collectie echt iets voor jou! Er zijn verschillende soorten met diverse bandjes. Je kan kiezen uit bijvoorbeeld een stalen band of een lederen band.

 

Galactic.

Zoek je iets klassieks? Dan is de Galactic collectie iets voor jou! Je kan zelf een band kiezen en er is ook keuze uit een parelmoer wijzerplaat.

 

Navitimer.

Ook de horloges van Navitimer hebben een hele klassieke uitstraling. Ze zijn uitgerust met een mooie techniek en je kan kiezen uit een leren, stalen of rubberen band.

 

Professonial.

Voor professioneel gebruik raden we de horloges uit de Professional collectie aan. Deze zijn zeer geschikt daarvoor. De functionaliteit staat voorop, vooral met een digitale display.

 

Voor meer informatie over de verschillende Breitling collecties kan je terecht op de webshop van uw juwelier! Kies vandaag nog jouw favoriete Breitling horloge uit!  Vind het mode accessoire dat bij jou past en kies een horloge uit een van deze collecties uit en geniet van jouw sieraad.