Waarom is ons planningsprogramma zo goed?

W

Ons planningsprogramma is niet alleen ontwikkeld door programmeurs, maar ook samen met planners. Zo konden wij het programma beter aan laten sluiten op de wensen van de gebruikers van de software. Dit is voor ons erg belangrijk, op die manier weten we zeker dat de uiteindelijke gebruiker profijt heeft van ons programma. Om aan te geven waarom ons programma zo goed kan werken voor u hebben we de belangrijkste functionaliteiten op een rij gezet. Hieronder gaan we het hebben over de beste functionaliteiten.

Waarom is ons planningsprogramma zo goed?

Hierboven is beschreven waarom ons planningsprogramma zo betrouwbaar is voor de gebruikers. Nu gaan we verder vertellen over de functionaliteiten van het programma. De eerste handige functionaliteit is dat de organisatiestructuur eenvoudig toe te voegen is. Zo kunnen de functies, NAW-gegevens, contractgegevens, arbeidsverhouding, kwalificaties, en dienstroosters van medewerkers overzichtelijk weergegeven worden. De administratie van het totale bedrijf staat dus in ons systeem. Het is in een oogopslag terug te halen. Ook is het met ons planningssysteem eenvoudig om een standaardplanning van de medewerkers aan te maken. Deze bestaat uit een planning van een of meerdere weken. Wanneer dit is aangemaakt, kunnen de diensten herhaald worden voor een periode naar keuze. Ook kunt u daarna eenvoudig een vakantieplanning maken voor het personeel. Hierin wordt alles meegenomen.

Vaan taakbeheer tot rapportage

Er zijn nog veel meer taken die ons planningsprogramma kan doen voor u. Zo is het mogelijk deze te koppelen aan verschillende systemen, zoals salarisadministratie of personeelsadministratie systemen. Ook maakt ons programma continue allerlei back- ups van de opgeslagen bestanden. Zo weten we zeker dat er geen planning of andere administratieve dingen verloren gaan. Ook maken we daarbij gebruik van moderne rekencentrums die beveiligd zijn, zowel online als in het echt. Daarnaast heeft dit programma de mogelijkheid om een cloud applicatie mee te nemen in de planning.