Afbreken van een zwangerschap

A

Ongepland zwanger raken is iets dat iedereen kan overkomen. Misschien bent u vergeten anticonceptie te gebruiken, of werkte dit niet naar behoren. U kunt beslissen om de zwangerschap door te zetten, maar het kan ook zijn dat u deze af wilt breken. Wellicht bevindt u zich op een punt in uw leven waarin geen plek is voor een baby. Welke reden u ook heeft voor een abortus, u kunt hiervoor terecht bij Bloemenhove kliniek. Hier luisteren wij naar uw verhaal, beantwoorden we uw vragen, stellen we u op uw gemak en zorgen we dat het afbreken van de zwangerschap zo prettig mogelijk verloopt.

Behandeling met respect 

Bloemenhove kliniek is in 1971 opgericht, zodat vrouwen die ongewenst zwanger zijn geraakt altijd een plek hebben om naartoe te gaan met hun zorgen en vragen. In onze kliniek werken alleen maar vrouwen en zij willen er graag voor u zijn, om u te steunen tijdens een emotionele periode. Wij hebben respect voor uw situatie en zullen u nooit veroordelen. Ons doel is dat u zich welkom en gesteund voelt in onze kliniek en we zullen er dan ook alles aan doen om dit te bereiken.

Zwangerschap afbreken 

In onze abortus kliniek kunt u terecht voor afbreking van de zwangerschap tot 22 weken. Er worden verschillende methodes gebruikt voor abortus. Welke methode geschikt is voor u, hangt af van de duur van de zwangerschap. In alle gevallen geldt dat u dezelfde dag weer naar huis kunt. Bij Bloemenhove kliniek kunt u terecht met en verwijzing van uw huisarts, maar als u het niet prettig vindt om uw huisarts in te schakelen is het ook mogelijk om zonder verwijzing behandeld te worden bij ons. Op de website kunt u een formulier invullen om een afspraak te maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op via de mail. Hierin doen we een voorstel voor een datum en een tijd.