Egalisee Bestratingen, dé specialist voor bestratings Breda

E

Voor bestrating in Breda heeft u de keuze uit verschillende soorten tegels en stenen. Dit geldt zowel voor een terras, als een oprit en tuinpad. U kunt onder meer kiezen voor hardsteen, keramische tuintegels en kinderkopjes. Wij zijn u graag van dienst als persoonlijk stratenmaker in Breda. Overigens wonen onze klanten verspreid over de hele regio. Iets verder reizen is geen enkel probleem. Naast het aanleggen van bestratingen kunnen we u ook van dienst zijn met een nieuwe schutting of vijver. Laat ons weten wat uw plannen en ideeën zijn, dan nemen we samen alle opties door. Een offerte aanvragen kan online en is gratis. We kunnen ook langskomen voor een kennismakingsgesprek.

Boom snoeien of kappen?

Soms staat een boom in de weg of is die te oud. Het is dan aan te raden de boom te laten kappen. Maar waar vindt u een vakman om bomen te kappen in Breda? U hoeft niet verder te zoeken. Egalisee Bestratingen kan de klus voor u klaren. Wij beschikken over professioneel gereedschap en kunnen ook de boomwortels netjes verwijderen.

We werken praktisch, snel en veilig. Vanzelfsprekend doen we alles altijd in goed overleg. Zo weet u precies welke werkzaamheden in welke volgorde plaatsvinden en wanneer een en ander klaar is. Zodra de boom gekapt is, ruimen we alles netjes op. Het afval is voor onze rekening. Naast kappen hebben onze specialisten ook veel ervaring met snoeien van bomen. Wist u dat het noodzakelijk is bomen te snoeien? Op die manier blijven ze gezond.
Kijk voor meer informatie op onze website: www.egaliseebestratingen.nl of neem telefonisch contact op met de kartrekkers van Egalisee Bestratingen: Bas Beekers Tel: 06-38932453 of Anton Baremans Tel: 06-53650609.