Erkende dakdekker Amsterdam

Woont u in de omgeving van Amsterdam en bent u op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf? Dan kunt u vertrouwen op de specialisten van Kewodak. Als dakdekker Amsterdam houden wij ons al 30 jaar lang bezig met het aanleggen en onderhouden van platte daken. En ook voor renovatie en reparatie van uw platte dak kunt u bij ons terecht. Zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op de diensten van Kewodak. Of het nu gaat om een grootschalig dakproject of een kleine reparatie, wij bieden de oplossing.

Kewodak Den Haag

Bij Kewodak bent u ook aan het juiste adres voor een dakdekker Den Haag en omgeving. Vanuit onze vestiging in Alphen aan den Rijn kunnen we snel ter plekke zijn in alle omliggende steden. Dit is vooral belangrijk in het geval van een daklekkage. Als u met een lekkend dak komt te zitten, dan is een spoedreparatie van groot belang. Hiervoor kunt u dag en nacht de servicedienst van Kewodak inschakelen. Er staat dan direct iemand voor u klaar om de schade te repareren, zodat het water zich niet door het dak kan verspreiden. Op deze manier voorkomen we dat het hele dak wordt aangetast.

Milieuvriendelijke daken

Het is geen nieuws dat Kewodak een geheel nieuw dak voor u kan aanleggen. Maar misschien wist u nog niet dat er verschillende soorten daken zijn om uit te kiezen. Al onze daken zijn gericht op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. U kunt bijvoorbeeld denken aan een Groen dak, waarop beplanting wordt aangelegd. Dit heeft vele voordelen, zoals het bieden van een beschermlaag en isolatielaag. Daarnaast zorgt een Groen dak voor een betere luchtkwaliteit. De gemeente Den Haag subsidieert daarom de aanleg van Groene daken. Wij vertellen u graag meer over de verschillende daksoorten. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.