Takels en loopkatten | Voor de zware lasten

T

Takels en loopkatten

Loopkat is een handig toestel waaraan een takel hangt dat langs een geleidingsbaan wordt voortbewogen om zo diversen lasten tussen vaste punten te vervoeren. Het dient om lasten te hijsen en zo zware lasten eenvoudig te kunnen verplaatsen tussen vaste punten in horizontale en in een verticale richting. De loopkatten worden vaak op een H-balk of een I-balk gemonteerd.

Assortiment

Het assortiment bij ASAV Hef- en Hijstechniek bestaat onder andere uit verschillende typen loopkatten, waaronder duwloopkatten, handmechanische loopkatten en elektrisch bediende loopkatten, elektrische takels, staaldraadtakels en handtakels. Alles op het gebied van hijsen en heffen vindt u hier. Handig wanneer u veelvuldig klussen hebt waarbij er zware lasten worden gebruikt.

 

Advies nodig?

Heeft u behoefte aan advies? De medewerkers van ASAV Hef- en Hijstechniek staan graag voor u klaar. Specialist op het gebied van Hefmiddelen, Hijsmiddelen, kranen, loopkatten en nog veel meer. Specialist ASAV Hef- en Hijstechniek B.V.levert hoge kwaliteit hijsmiddelen. Van hijskettingen, hefmiddelen, hijsbanden tot rondstroppen