Foto of schilderij inlijsten? Kies voor de juiste Baklijst

F

Foto of schilderij inlijsten? Kies voor de juiste Baklijst

Hoe mooi is het om een mooie herinnering in huis op te hangen, denk bijvoorbeeld aan een bijzondere foto. Of een schilderij die je zelf hebt gemaakt. Om deze veilig in te lijsten heb je de juiste baklijst nodig. Denk bijvoorbeeld aan het formaat, de kleur en de stevigheid. Op deze manier kan je deze op een mooi plekje in huis ophangen. Vaak gebeurt dit op een plekje waar je de foto of schilderij goed kan zien, in de woonkamer bijvoorbeeld. Met een mooie baklijst er omheen maakt het de foto een echt plaatje en een nieuw stukje van je huis.

Veel soorten en maten

In sommige huizen is het mooier om juist een heel groot schilderij op te hangen, in andere huizen is het juist beter om een wat kleinere om te hangen, dit kan zelfs per kamer verschillen. Je hebt dus ook verschillende soorten van de baklijst nodig. In sommige gevallen kunnen deze baklijsten speciaal op maat gemaakt worden. Als de formaten dermate groot worden dan worden deze lijsten in 4 aparte delen afgeleverd, op locatie zijn deze dan weer makkelijk in elkaar te zetten zodat het alsnog 1 geheel is wat je om de foto of schilderij kan doen.

Puur genieten

Als je de juiste baklijst om de foto heen zit, dan is het letterlijk een plaatje wat er hangt in de kamer. Een foto die misschien zelf is gemaakt en die hangt dan als een schilderij op. Het kan niet anders of dat geeft een speciaal gevoel.

Waar koop je deze baklijst

Er zijn verschillende manieren om aan een baklijst te komen. Een goede manier is om te kijken naar de mogelijkheid online. Je kunt hier je bestelling plaatsen met de afmeting die je zou willen hebben. Je kunt ook in de winkel kijken voor verschillende baklijsten, deze kan je dan meteen meenemen.