Broches de zilveren en gouden sieraden

B

Als je aan sieraden denkt zul je misschien niet meteen denken aan een broche. Veel mensen associëren de broche met oude dames, maar de broche is weer helemaal terug van weggeweest! Het is niet moeilijk om te begrijpen waarom, met de juiste broche verandert jouw uiterlijk compleet. Naast luxe gouden broches en zilveren sieraden zijn er ook broches gemaakt van andere materialen. Ze zijn allemaal even mooi, en je kunt al heel goedkoop een prachtige broche vinden. Wat kom je zoal tegen in de webwinkel?

Gouden broches

Als je voor luxe gaat kies je een gouden broche. In het assortiment kom je de klassieke broches tegen met prachtige ingelegde steentjes. Deze imitatie parels en zirkonia steentjes zijn misschien geen echte parels en diamanten, maar ze fonkelen net zo mooi. En het beste is de prijs, voor minder dan twee tientjes kun je al een echte gouden broche kopen.

Zilver sieraden

Een zilveren broche ziet er ook schitterend uit. Het zijn niet altijd echte zilveren sieraden, er zijn ook zilverkleurige variaties te koop. Die zijn een stuk goedkoper en zien er net zo mooi uit. De motieven zijn heel gedetailleerd uitgewerkt en je kunt er elk kledingstuk perfect mee versieren.

Stoere broche

Denk je dat elke broche een klassiek uiterlijk heeft? Dan heb je het helemaal mis, de “skull” broche met de vorm van een schedel en ingelegde zirkonia steentjes is helemaal van deze tijd. Je kunt naast kleine en subtiele broches ook kiezen voor grote en opvallende modellen. Het hoeft niet altijd een gouden broche te zijn, kijk bijvoorbeeld eens naar een set met schattige kleine broches, daar kun je alle kanten mee uit!

Punk en Funk broche

Val dit modeseizoen op met punk broches en funk broches! De ontwerpen zijn helemaal te gek met opvallende kleuren en bizarre designs. De punk stijl broches zijn de buttons van deze tijd, maar dan veel mooier! De funk stijl broches springen haast van je vest, jasje of trui met al die opvallende kleuren. Deze broches zijn vaak groter en opvallender dan bijvoorbeeld zilver sieraden, ideaal voor een feestje of wanneer je in een creatieve bui bent.

Je kunt voor subtiel gaan of je kunt voor extravagant kiezen, met een broche kun je echt alle kanten uit. Voor de prijs hoef je het niet te laten, voor minder dan tien euro koop je al een prachtige broche, of zelfs een compleet set! Kijk snel naar de collectie en bestel voor de voorraad op is!