Het omega horloge staat bekend om…

H

Het Omega Horloge is een uniek fenomeen en ze hebben een legendarische reputatie. Denkt u aan staatshoofden die de horloges dragen of de films waarin ze terugkomen zoals James Bond en de Apollo-reeks! Maar wat zijn precies de mogelijkheden die het merk biedt en welke collecties zijn er? Dat zijn vaak gestelde vragen waarover ik u in dit artikel graag meer vertel.

Het horlogemerk is van oorsprong een Zwitsers merk. De Zwitserse precisie-uurwerk zijn in de verkoop gegaan sinds 1848 en behoort inmiddels tot één van de vijf beste horlogemerken uit Zwitserland.

Het omega horloge staat bekend om…

Omega is een merk dat erg bekend staat. Als eerder aangegeven komen de horloges terug in diverse films en worden ze gedragen door verschillende staatshoofden. Ze staan ook bekend om de functionaliteit, betrouwbaarheid en het hoge kwaliteitsniveau welke ze beschikken.

Ook de juwelier uit Den Haag is hier uiterst bewust van. Zij zijn dan ook officieel dealer van het horlogemerk. In hun webshop vindt u vrijwel alle modellen uit de Omega Collecties. De Omega collecties bevatten ruim 70 diverse horloges met elk haar unieke eigenschappen en design. Ook de andere merken die hierin te vinden zijn hebben de Juwelier als officieel dealer erkend.

Omega collecties

Een Omega horloge is een meesterwerk. Iets wat iedere kenner ook direct zal toegeven als u het over een horloge als dit heeft. Bij de beste juwelier vindt u van deze meesterwerken vier collecties. De Constellation, De Ville, Seamaster en Speedmaster.

Deze collecties hebben elk hun eigen horloge modellen welke hieronder vallen. Deze zijn allen uniek van elkaar. Ook binnen de collecties zijn de horloges erg uniek, echter hebben ze wel allen iets van elkaar weg. Weet u al welke collectie echt bij uw persoonlijke stijl past?

Bezoek de webshop

Bent u benieuwd naar welk Omega horloge de juwelier u te bieden heeft? Bezoekt u dan gerust eens de webshop voor meer informatie of kom gerust eens naar de winkel!