Scriptieadvies op maat – Persoonlijk en Kwalitatief

S

Scriptiehulp op maat

Het schrijven van een scriptie en het uitvoeren van academisch onderzoek is voor veel studenten een grote stap van hun opleiding aan een hogeronderwijsinstelling. Na jaren onderzoek lezen van erkende wetenschappers is het gedurende de scriptieperiode toch echt aan de student zelf om een bijdrage te leveren aan het onderzoeksveld van zijn of haar studie. De vele onderdelen en stappen van een scriptie kunnen soms overweldigend voelen. Als je door de bomen het bos niet meer ziet of vastloopt bij een specifiek onderdeel, is het een goed idee om advies te vragen aan de mensen van Scriptiespot.

Tutor, Leraar, Onderwijs, Student, Leerling, Klasse

Scriptiespecialisten

Bij Scriptiespot werkt een gevarieerd team van scriptiespecialisten. De inhoud en opzet van een scriptie verschilt afhankelijk van de opleiding en het vakgebied waaraan de scriptie verbonden is. Daarom is het voor Scriptiespot, en voor de student, van belang dat advies op maat wordt gegeven en dat hulpvragen worden behandeld door scriptiespecialisten met affiniteit en achtergrond met het betreffende scriptieonderwerp. Advies over een marketingonderzoek van een specialist kunstgeschiedenis is lang niet zo waardevol als marketingadvies van een daadwerkelijke marketingsconsulent. 

Boeken, Wetenschap, Plank, Bibliotheek, Boek, Lezen

Scriptiebegeleiding
Het is tevens mogelijk om van een scriptiespecialist begeleiding op maat te ontvangen als daar behoefte aan is. Via de website van Scriptiespot kan contact opgenomen worden en kun je jouw specifieke begeleidingsvraag stellen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een begeleider in te huren om samen een dag te kijken naar je onderzoeksvoorstel en initiële opzet. Zo stel je zeker dat je een goed begin maakt en later in je scriptie niet tegen een onbehoorlijke fundering aanloopt. Daarnaast is het een optie om een scriptiebegeleider in te huren gedurende het gehele scriptieproces. Je kunt dan bijvoorbeeld één keer in de week afspreken om de voortgang te bekijken en plannen te maken voor de volgende scriptiestap. Wat extra mooi is in deze 21ste eeuw is dat al deze scriptiebegeleiding ook online verstrekt kan worden. Je hoeft er dus niet eens per se je deur voor uit!