Inspiratie voor de kinderkamer

Wilt uw kind graag zijn of haar kamer veranderen en bent u nu op zoek naar leuke ideeën voor in de kamer? Naast het verven van de muren, kunt u ook nog gave meubels voor uw kind scoren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een functionele hoogslaper of een stoer autobed? Met deze meubels kunt u heel eenvoudig de kinderkamer een heel andere look geven en de kans is groot dat uw kind het ook nog eens heel erg leuk vindt!

Hoogslaper met heel veel mogelijkheden

Op zoek naar een oplossing voor een kleine kamer? Staan er eigenlijk te veel meubels en spullen in de kamer, maar wilt u ook niets weghalen? Kies dan voor een hoogslaper! Met een hoogslaper kunt u heel eenvoudig meer ruimte creëren in een kinderkamer. Onder het bed zou u bijvoorbeeld een bureau kunnen plaatsen, zodat uw kind toch nog lekker kan tekenen aan zijn of haar bureau. Of wat dacht u van een kast onder de hoogslaper? Eén ding is zeker: er zijn genoeg mogelijkheden met een hoogslaper! Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hoogslaper met bedbank en bureau. Drie vliegen in één klap!

Speelelementen voor uw kind

Vindt u een hoogslaper toch net iets te hoog voor uw kind? Dan zou u ook nog kunnen kiezen voor een halfhoogslaper. Met een halve hoogslaper heeft u ook de mogelijkheid om spullen op te bergen in ladekasten. Natuurlijk kunt u ook gewoon handige opbergdozen onder het bed plaatsen. Ook zijn er halfhoogslapers beschikbaar met een glijbaantje. Hoe leuk is dat? Het bed wordt zo ook nog eens een leuk speel element voor uw kind.

Autobedden voor jongens én meisjes!

Een hoogslaper is ideaal voor de wat kleinere ruimtes. Slaapt uw kind in een (wat) grotere slaapkamer en wilt u een gaaf item toevoegen aan de slaapkamer? Dan kunt u ook kiezen voor een autobed. De stoere autobedden vallen zeker op in de kamer en zijn voor veel kinderen het ultieme bed om te hebben. Bij ons vindt u autobedden voor jongens en meisjes. Zo hebben wij voor de meisjes een koets bed of een prinsessen autobed en voor de jongens bijvoorbeeld een gaaf Lamborghini bed. Daarnaast kunt u bij ons het autobed ook helemaal compleet maken met bijbehorende accessoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van een benzinepompkast? Oftewel, genoeg mogelijkheden voor de kinderkamer!