Overal bereikbaar met VaMo!

O

Heb jij wel eens gehoord van VaMo? VaMo is een afkorting voor Vast en Mobiel integratie. Oftewel, het verkeer dat normaal gesproken via een vaste telefoon gaat, verloopt nu via je mobiele telefoon. Je belt dan met een vast nummer naar buiten, terwijl je met een mobiele telefoon belt. Een uitkomst voor vele bedrijven!

Dezelfde functionaliteiten als een vaste telefooncentrale

VaMo is ideaal voor de mensen die veel op pad zijn en ondertussen ook nog telefoontjes plegen. Je beschikt over dezelfde functionaliteiten als een vaste telefooncentrale. Het grote verschil is dat je vanaf elke locatie kunt bellen. Ook is het fijn dat je de telefoon nog steeds door kunt verbinden met een collega die op een andere locatie aan het werk is. Of gewoon vanuit huis.

Beter bereikbaar

Niet voor niets zetten zoveel bedrijven de stap om over te gaan op VaMo. Met VaMo ben je namelijk ook beter bereikbaar voor je klanten, zakenrelaties en noem maar op. Je bent nu immers ook te bereiken als je onderweg bent! Ideaal voor als je niet zoveel op kantoor bent en je collega je toch echt nodig heeft.

Handige applicatie

Ben je even niet beschikbaar? Omdat je bijvoorbeeld in een vergadering zit? Dan is het mogelijk om dit aan te geven via een handige applicatie. Met deze handige applicatie kun je eenvoudig allerlei functionaliteiten instellen.

Partner voor VaMo gezocht?

Ben jij ook nog op zoek naar een creatieve oplossing waarmee je altijd en overal bereikbaar bent? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Voip4All, de partner voor onder andere hosted VoIP. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden!