Planning software gemaakt door planners, voor planners

P

Veel mensen die planningen maken voor bedrijven hebben het niet al te makkelijk. De taken die zij doen kunnen namelijk best vervelend en frustrerend zijn. Dit heeft niet te maken met het feit dat de taken die ze uitvoeren niet leuk of niet belangrijk zijn, maar het heeft te maken met de middelen die zij hebben. De meeste planners werken met software waardoor alles wat zij doen, digitaal is. Het probleem is echter dat de software die zij gebruiken meestal niet goed werkt. Zo missen zij bepaalde functies of integratie van bepaalde functies binnen de software. Daarom zijn er een aantal planners geweest die samen zijn gaan werken met programmeurs. Hieruit is een planning softwaregekomen die alles bevat om het voor planners wat makkelijker te maken.

Planning software door planners, voor planners

De planners die met deze software begonnen zijn hebben veel ervaring met het maken van planningen voor verschillende bedrijven. Dat is ook wat ze zo goed maakt voor het maken van de nieuwe software. Zij weten namelijk precies wat de knelpunten en de frustraties zijn die er kunnen spelen bij het gebruiken van de software. Om diezelfde reden hebben zij dit verholpen binnen die nieuwe software. Doordat dit allemaal goed verholpen is, is de nieuwe software zeer gemakkelijk te gebruiken.

De nieuwe planning software maakt het werk een stuk gemakkelijker

Door de nieuwe software in dienst te nemen wordt het een stuk gemakkelijker om de planningen te kunnen maken. Zo zijn er allemaal nieuwe functies toegevoegd die ervoor moeten zorgen dat de planning een stuk gebruiksvriendelijker is voor de planner. Ook zijn er meer dingen geïntrigeerd in de software waardoor alles nog wat makkelijker gemaakt worden. Hierbij komt ook kijken dat alles zo is gemaakt waardoor er een stuk minder laadtijden zijn. Dat zorgde bij de oude software namelijk ook voor problemen.