Safaritent kopen of huren

S

Stijlvol kamperen de nieuwe trend!

Kamperen is nog altijd enorm populair in Nederland. Maar liefst 3,5 miljoen Nederlanders trekken er elk jaar op uit voor een kampeervakantie. Het totale aantal kampeervakanties komt uit op zo’n 7,1 miljoen per jaar en dat zijn bijna 20% van alle vakanties in Nederland. Na een aantal jaren van daling, zit de vakantie op de camping weer in de lift. En volgens het trendrapport Toerisme en Recreatie zet de luxe kampeertrend daarbij onstuitbaar door. Grote, luxere tenten met echte bedden, zithoek of ligstoelen en houtkachel zijn ongekend populair bij de Nederlanders. En dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk. Met glamping heb je hetzelfde comfort als thuis zonder al het gesleep met spullen en de bijbehorende stress. Ideaal dus voor drukke gezinnen die optimaal willen genieten van hun vakantie. Vaak worden deze luxe kampeervakanties gecombineerd met thema’s zoals yoga, waterpret en creatieve workshops.

Luxe en comfort

Een combinatie van terug naar de natuur en zorgen dat ouders en kinderen een ultieme vakantiebeleving ervaren, dat is glamping. Het is niet meer behelpen of afzien, nee u verblijft in een luxe en royale lodgetent met alle gemakken van thuis. Wij verhuren onze accommodaties door heel Europa en u kunt bij ons ook een safaritent kopen.

Blog

Wij schrijven regelmatig artikelen over safaritenten in het algemeen en bent u nieuwsgierig geworden dan kunt u hier meer over ons lezen.

Uw vakantie

Maak kennis met glamping en ervaar zelf wat dit voor u kan betekenen velen gingen u voor! Graag adviseren wij u vrijblijvend over alle mogelijkheden met betrekking tot het huren of kopen van safaritenten.