Afstuderen Lukt niet! Wat nu?

A

De laatste loodjes

“Het afstuderen lukt niet”, horen we studenten vaak zeggen. Waar dit ook aan ligt, Scriptium kan helpen. Het scriptiecorrectie- en scriptiebegeleidingsbureau biedt hulp aan studenten die met de handen in het haar zitten. Deze hulp wordt in vele vormen geboden. We zetten het aanbod even op een rijtje.

Laptop, Vrouw, Onderwijs, Studie, Jong, Computer, Mooie

Scriptiebegeleiding

Het afstuderen lukt niet als je vastloopt gedurende het scriptieproces. Daarom heeft Scriptium een groep scriptiebegeleiders beschikbaar gesteld die voor je klaarstaan om te helpen bij elke stap van het proces en die advies kunnen geven met betrekking tot scripties en onderzoek. Je bepaalt overigens helemaal zelf hoe de begeleiding er precies uitziet. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een middagje te gaan zitten met een begeleider op een locatie van jouw keuze om eens je onderzoeksvoorstel door te spreken. Het is ook mogelijk om elkaar te spreken via een online verbinding zoals Skype. Maar wat dacht je van een scriptiebegeleider als constante stok achter de deur en doorlopende steun en toeverlaat? Maak bijvoorbeeld eens een afspraak van een uur per twee weken om elke keer de scriptievoortgang door te spreken en nieuwe plannen te maken voor de volgende stap.

 

Statistiekbegeleiding

Voor het statistiekonderdeel heeft Scriptium specialisten in dienst die kunnen helpen bij dataverwerking, gegevensinterpretatie en werken met SPSS en statistische programma’s. Krijg advies over het verwerken van gegevens of het werken met software. Of ga samen eens zitten om kwantitatieve data te verwerken, te interpreteren en daarna een excellente resultatensectie te schrijven voor je onderzoek.

Financiële, Analytics, Vervagen, Business, Close Up

Studiebegeleiding

Voor algemene hulpvragen met betrekking tot het afstuderen en leren, staan de studiebegeleiders van Scriptium klaar. Ze kunnen helpen bij het maken en volhouden van een studieplanning, je kunt samen leren voor tentamens of de voorbereidende werkzaamheden verrichten, en zoveel meer. Deze studiebegeleiders staan tevens paraat voor inhoudelijke hulp bij vakken en leerstof. Stuur je persoonlijke verzoek in op de website en je wordt vanzelf aan een geschikte begeleider gekoppeld.

 

Bronnencontrole

Bronvermeldingen en verwijzen op een correcte wijze zijn essentiële onderdelen van het uitvoeren van onderzoek en het schrijven van een scriptie. Hoe hoogstaand de scriptie ook is, een onjuiste bronverwijzing kan alsnog een onvoldoende opleveren. Een onderwijsinstelling mag er zelfs voor kiezen om een student van de opleiding te verwijderen als zij plagiaat detecteren. Om te voorkomen dat je dus (onbedoeld) plagiaat pleegt, is een bronnencontrole van Scriptium een goed idee. Een APA-expert controleert de bronnenlijst en de verwijzingen in de tekst en zorgt dat je aan alle APA-regelgevingen en -eisen voldoet.