WordPress Website Laten Maken

W

WordPress Website Laten Maken

Ben je opzoek naar een nieuwe website die er professioneel uitziet maar ook betaalbaar is dan kom je al snel uit op een WordPress website. WordPress is een veelgebruikt CMS-systeem en zijn veel bedrijven en particulieren je voorgegaan. WordPress is destijds opgezet als blog platform en kunnen gebruikers eenvoudig online content schrijven en delen op het internet zonder ook maar een stukje code te hoeven programmeren, echter tegenwoordig is WordPress veel meer dan een blog. Zo vind je uitgebreide websites met allerlei diensten en complete webwinkels met verschillende betalingsmogelijkheden.

Wil je dan ook een WordPress website laten maken lees dan snel verder wat de voordelen en opties zijn van dit uitgebreide platform.

website-768x419.png

Waarom een WordPress website laten maken

WordPress is het meest gebruikte platform ter wereld, volgens bronnen is zelfs 27% van de online websites gemaakt in WordPress. Dit zegt natuurlijk heel veel over het gebruiksgemak en het vertrouwen. Is het dan echt zo makkelijk? Met veel geduld, handleidingen en video’s kom je zelf al een heel eind.

Heb je een eigen bedrijf en wil je professioneel aan de slag dan is het natuurlijk belangrijk dat je goed op een rij zet wat je wensen zijn en waar de website aan moet voldoen. WordPress biedt overal bijna een oplossing voor en kun je met een uitgebreid template al ontzettend ver komen. Mis je toch een item dan kun je deze vaak in de uitgebreide plugin bibliotheek terug vinden en installeren. WordPress is ook nog eens open source en bestaat iets niet kun je het ook laten programmeren.

Kosten WordPress website

De kosten van een WordPress website laten maken liggen ver uiteen. Zo zijn er altijd wel bekenden of studenten die bij willen klussen. Wil je echter serieus met je WordPress website aan de slag dan zijn er veel webdesign bedrijven die je graag verder helpen met jouw project. Bij een professioneel webdesign bedrijf kun je hiernaast vaak ook terecht voor hosting, onderhoud en updates. Heb je een probleem of is er iets niet naar wens wordt dit vaak snel voor je opgelost, in tegenstelling tot die bekende of bijklussende student.

Standaard WordPress websites kosten bij professionele webdesign bedrijven rond de 300 euro tot 2000 euro of meer. Voor het laagste bedrag krijg je een standaard website met een klein aantal pagina’s en voor een goede 2000 euro een uitgebreide webshop met veel extra’s.

Naast standaard WordPress websites kun je ook een custom WordPress website laten maken. De kosten liggen hiervoor al snel boven de 2000 euro. Je krijgt hiervoor een uitgebreid (aangepast) WordPress CMS met op de voorkant allerlei custom toepassingen. Het uitwerken van een custom WordPress website kost veel tijd en zijn de kosten hiervoor dan ook een stuk hoger.

Uiteindelijk maak je natuurlijk zelf de keuze, maar kies je voor WordPress dan krijg je hier absoluut geen spijt van. Zorg wel dat je WordPress website goed wordt onderhouden en voer met regelmaat de vereiste updates uit. Maak natuurlijk wel eerst een back-up voor je hieraan begint.