Aanleg hockeyveld kan pas beginnen na een analyse

A

Zoals bij de meeste sporten is een goed veld enorm belangrijk. Veel mensen weten dit bijvoorbeeld van het voetbal, maar ook zeker van het spelen van hockey. Zo zijn er meerdere redenen waarom een goed veld belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan het kwaliteit van het spel, maar ook voor de veiligheid en gezondheid is een goed veld belangrijk. De aanleg hockeyveldkan alleen niet altijd zomaar van start gaan daarentegen. Zo moeten er allerlei stappen worden gezet voordat dit kan beginnen. In dit artikel lees je dan ook hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

Aanleg hockeyveld kan pas beginnen na een analyse

Wanneer er een hockeyveld aangelegd moet worden, dan moeten er eerst een aantal dingen vooraf gedaan worden. Denk hierbij aan een analyse. In deze analyse wordt er gekeken naar de vraag en aanbod die er in de buurt is. Mocht de vraag hoog zijn en er zijn weinig clubs in de buurt (of clubs met slechte velden), dan kan de buurt in aanmerking komen. De reden er achter is dat de inrichting van de buitenruimte kostbaar is en ook veel voor gedaan moet worden. Denk hierbij aan allerlei vergunningen die aangevraagd moeten worden. Ook voor de planning etc. kan het veel werk zijn om de buitenruimte in te richten.

Hoe gaat de aanleg hockeyveld in zijn werk

Zoals net al beschreven is het zo dat er van te voren een goede analyse gemaakt moet worden over de vraag en aanbod in de omgeving. Wanneer deze goed zijn uitgezocht kan het plannen gaan beginnen. Onder het plannen valt dan ook het intekenen en het regelen van de vergunningen. Dit is meestal het meeste werk. Daarna kan de echte aanleg beginnen. Zo gaan er verschillende hoveniers en grondwerkers aan de slag om een mooi veld neer te leggen. Om dit hele proces, tot een succes te brengen kan dit adviesbureau je helpen. kijk snel op de site voor meer informatie.