Tools, Safety & Supplies met Delftechniek

T

Voor technische producten en diensten bent u bij Delftechniek op de juiste plek. Met Delftechniek heeft u een technische groothandel waar u alles kunt vinden als het gaat om ‘tools, safety en supplies.’ Voornamelijk als het gaat zaken die gefocust zijn op de industrie, bouw, scheepvaart, installatietechnieken en landbouw. Voor reparaties en onderhoud van reinigingstechniek, lastechniek, persluchttechniek en generatoren bent u bij de afdeling equipment sales en service op de juiste plek.

Delftechniek heeft locaties in Groningen, Drenthe en Noord-Holland en biedt bedrijven van groot tot klein een oplossing voor technische producten en diensten. Dit kan zowel op de locaties van Delftechniek als op die van u. Verder heeft u hier de beschikking over deskundige advies en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Met Delftechniek heeft u een bedrijf die u in veel manieren van dienst kan zijn en via de webshop kunt u 24’7 bestellen zodat u in no-time uw oplossing hebt.

Bescherm jezelf met de juiste middelen

Technische problemen zijn vooral voor mensen die ook daadwerkelijk het arbeid verrichten, is dit bij u ook het geval? Dan heeft u wel de juiste werkschoenen nodig! Deze geven optimale bescherming voor uw voeten tijdens het werk. Verder zorgt het voor een stabiele basis waardoor u geen gevaar heeft voor uitglijden of andere problemen waar u tegenaan kunt lopen. Delftechniek heeft daarom een uitgebreid assortiment aan werkkleding en bescherming. Zo heeft u overalls, broeken, signaalkleding en dergelijke van de beste kwaliteit bij Delftechniek.