Barista huren voor evenementen en festivals

B

Barista huren

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, foodtrucks op festivals. Naast de diverse foodtrucks vind je tegenwoordig ook kleine tentjes waar je bijvoorbeeld terecht kunt voor de lekkerste koffie, frisse smoothies of de fruitigste thee. Met name de koffietentjes zijn erg in trek, de afgelopen jaren heeft het barista vak een flinke ontwikkeling in populariteit gehad en is het steeds populairder geworden! Een barista huren voor bijvoorbeeld evenementen als beurzen is dus nog niet zo gek!

Indruk

Naast dat het steeds populairder wordt, maak je op beurzen ook echt indruk met een barista foodtruck. Want, zeg nou eerlijk, er is toch niks lekkers dan ’s ochtends op een beurs een lekker vers bakje koffie te krijgen welke op een authentieke manier is gemaakt door een gecertificeerde barista?! Als jij met je stand tijdens een B2B of B2C beurs staat en de mensen weet te lokken met een goede kop koffie, reken dan maar op een hoop goede leads!

Festivals

Het festivalseizoen is al even onderweg en op elk festival in ons land vind je de meest gekke foodtrucks, van Mexicaanse enchilada’s tot oudhollandse poffertjes of pannenkoeken en van frisse smoothies tot de allerlekkerste koffie van professionele barista’s. De barista’s weten daarnaast met hun latte-art skills ook hun koffie op een unieke wijze te presenteren.

De lekkerste koffie

De lekkerste koffie op festivals en andere evenementen krijg je natuurlijk bij echte barista’s. Nu is het als ondernemer helemaal niet zo lastig om een barista te huren die voor jou aan de slag gaat op een festival of evenement. Ook goed scoren? Dan is een barista huren misschien wel een gouden zet!

Zet ook jouw weg naar binnenstromende leads in met de professionele barista’s!