Een pakkende bedrijfsvideo of radio-/ tv-commercial

E

Wilt u zich als artiest, band of bedrijf onderscheiden met een pakkende radio- of tv-commercial, geluidsopname of bedrijfsvideo? Studio QKLQ is als fullservice productiebureau uw componist en producent van uw reclameboodschap, documentaire, artiestenrepertoire, soundlogo of mobiele app. U maakt het verschil met een verhaal vol emotie, dat uw doelgroep in beroering brengt. Met een boodschap die in gedachten blijft. Studio QKLQ heeft oog voor detail, hanteert scherpe tarieven en is alleen tevreden als u dat ook bent.

Een radiospot die uw identiteit benadrukt en uw imago versterkt

U kunt uw marketingdoelstellingen halen met een professionele en betaalbare radiocommercial. Laat een radiospot maken door Studio QKLQ om verzekerd te zijn van een prikkelende boodschap met een sterke call-to-action, die uw identiteit accentueert en uw imago versterkt. U kunt ervoor kiezen om het script of scenario door onze specialisten te laten schrijven, of zelf een script of voice-over aan te dragen. Studio QKLQ verzorgt de opname en zorgt ervoor dat de radiospot aan de specificaties van de betreffende omroep voldoet.

Opname en montage in een professionele muziekstudio in Haarlem

Studio QKLQ heeft een professionele muziekstudio in Haarlem, waar wordt gewerkt met de meest innovatieve opnamesoftware, zoals ProTools en Logic Pro X. Wij hebben tevens veel ervaring met de meest voorkomende analoge randapparatuur en plug-ins. Er wordt standaard vanuit de studio in Haarlem gewerkt, maar het is ook mogelijk om artiesten in een externe studio te ondersteunen.

Meer weten? Vul uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres in en laat u door Studio QKLQ terugbellen. Of vraag direct een offerte aan voor een audioproductie, videoproductie of voice-over en geef aan wat uw wensen zijn. Voor vragen kunt u bellen naar +31(0)23 369 09 99 of e-mailen.