De beste onderhoudsproducten voor je tuinmeubelen

D

Je hebt een paar mooie teakhouten of wicker meubelen in de tuin staan. En het liefst wil je nog jarenlang van je tuinset genieten. Met de onderhoudsproducten van Tuinmeubelonderhoud.nl gaat dat zeker lukken!

Tuinmeubelonderhoud voor een langere levensduur

Tuinmeubelen staan vaak in weer en wind. Helaas is de afwisseling van regen, hagel en felle zon van grote invloed op de kwaliteit van het teakhout. Maar daar hebben wij een oplossing voor: de Golden Care Teak Protector. Als je twee dunne lagen van dit middel aanbrengt dan zijn je teakhouten tuinstoelen, tafel en tuinbank het hele seizoen meteen goed beschermd. De regen en de zon hebben hebben namelijk geen kans meer om tot het hout door te dringen. Hierdoor gaan je tuinmeubelen veel langer mee.

Een groot assortiment aan onderhoudsproducten

Bij Tuinmeubelonderhoud.nl vind je nog meer schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten voor je teakhouten of wicker meubelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Teak Cleaner? Met dit middel verwijder je in een handomdraai al het vuil dat op het hout zit. Zelfs wijn- en koffievlekken gaan er op deze manier gemakkelijk uit. Naast middelen voor teakhouten meubelen hebben we ook een speciaal assortiment voor wicker tuinstoelen en -tafels. Want voor wicker heb je nu eenmaal een ander product nodig dan voor teakhout. Met onze schoonmaak- en onderhoudsproducten weet je in ieder geval zeker dat jouw tuinmeubelen de juiste behandeling krijgen.

Wil je de Golden Care teak protector kopen? Of heb je interesse in schoonmaakproducten voor je wicker loungeset? Bij Tuinmeubelonderhoud.nl zit je goed!