Hef- en Hijsmiddelen | EKH Keurmerk

H

Hijs- en Hefmiddelen nodig? Bent u op zoek naar hefmiddelen of hijsmiddelen om een klus te klaren voor uw bedrijf? Het belang van het juiste materiaal voor zware hef of hijsklussen is erg belangrijk. Hefmiddelen zijn er voor het zware tilwerk van lasten. Hijsmiddelen zijn er voor bedoeld om zware lasten te tillen. Voor iedere klus is er weer specifiek ander materiaal van toepassing. 

Assortiment

Met veel passie en kennis is het assortiment van hefmiddelen en hijsmiddelen samengesteld. In samenwerking met grote fabrikanten is het mogelijk gemaakt om de meest veelzijdige en van goede kwaliteit een ruim assortiment aan te bieden in Hef- en Hijstechniek. Hijsmiddelen of hefmiddelen bestellen? Een ruim assortiment in hef- en hijsmiddelen wordt met veel zorg en kennis samengesteld. Van hijsmiddelen, kranen, hefmiddelen, sjormateriaal, valbeveiliging tot aan takels en loopkatten. Alle benodigdheden om een grote zware klus veilig te klaren. 

Waar moet u op letten bij de aanschaf?

Het is belangrijk om hef en hijsmiddelen om de zoveel tijd te laten keuren door een bedrijf die aangesloten is via het EKH Keurmerk. In het belang van de veiligheid en het gebruik van zware lasten zijn er strenge vereisten opgesteld waaraan het materiaal voor het heffen en of hijsen van materiaal aan moet voldoen. Zo dient de uitrusting voorzien te zijn van een EKH keurmerk en te voldoen aan de gestelde eisen. Wanneer u apparatuur voor het heffen en of hijsen van zware materialen aanschaft, weet u zo zeker bij de aangesloten bedrijven dat er het juiste materiaal wordt verkocht. Zodat de werking en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Ervaring en deskundigheid

Advies nodig of vragen? Bij ASAV Hef- en Hijstechniek kunnen ze u van deskundig advies voorzien. Jarenlang specialist op het gebied van Hef- en Hijsmiddelen. Benieuwd geworden naar de vele apparatuur? Bekijkt u gerust eens de webshop. Ook voor valbeveiliging, sjormateriaal, takels en loopkatten en kranen kunt u eenvoudig terecht.