Importeer een auto uit Duitsland en ben veel voordeliger uit!

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om een auto te kopen in Duitsland, waarom nemen ze die beslissing, er is toch immers een groot genoeg aanbod in Nederland. Een auto in Duitsland kopen levert ontzettend veel voordelen op.

Duitsland is veel groter dan Nederland, er is dan ook meer aanbod. Vooral het aanbod van tweedehands auto’s zijn vele malen meer. Ben jij iemand die ruim de keuze wil hebben, neem dan vooral een kijkje op Duitse auto websites.

Duitse auto’s zijn over het algemeen luxer uitgebouwd, dat komt doordat in Duitsland veel goedkoper is. Het is daar ook de standaard om lederen bekleding, panoramadak te hebben en andere luxe opties toe te voegen. In Nederland zijn occasions meestal niet luxe uitgebouwd omdat ze meestal van de lease komen, waar de meest goedkope opties het meest populair zijn.

Je garantie is ook gewoon geldig als je je Duitse auto in Nederland rijdt. Vroeger kon dat helaas niet, daardoor zagen veel Nederlanders af van een Duitse auto maar tegenwoordig is dat geen probleem. Als er een probleem is met je auto, geen probleem, het valt namelijk onder de Europese garantie

Jahreswagen is een jonge occasion hebben vaak niet meer dan 10.000 km en zijn kort zakelijk gebruik in perfecte staat.

BPM kosten valleen mee, laat je er niet door afschrikken. BPM is de belasting die je betaald als je een auto naar Nederland importeert. Via de volgende website kan je je BMP berekenen, het is fijn als je alvast weet wat de kosten gaan zijn.

Een van de grootste reden waarom Duitsland zo voordelig is, komt door het lagere BTW bedrag van 19%. Vooral op het grote bedrag van een auto maakt 3% een groot verschil.

Het prijsvoordeel, ongelofelijke aanbod, de btw, luxueuze uitvoering en Europese garantie. Genoeg redenen om jouw nieuwe auto over de grens bij onze oosterburen te kopen.