Plekje in de loods voor vervoer over zee

P

Wanneer u goederen wilt vervoeren bent u bij ons aan het juiste adres. Zeker wanneer hier vervoer over zee bij komt kijken. Bij ons is dit mogelijk naar meer dan 170 verschillende bestemmingen. Denk aan Miami, New York, Shanghai en Singapore. Maar natuurlijk is dit slechts een kleine selectie van een grote lijst. Het is daarbij ook mogelijk om uw lading bij onze loods af te leveren. We willen erg graag met u meedenken en daarom kunt u alvast ons afvaartschema bekijken om te zien op welke tijden de boten vertrekken en aankomen. Via onze website kunt u dit direct downloaden.

Plekje in de loods voor vervoer over zee

Wanneer de goederen bij de loods zijn wordt er plek gemaakt in onze loods. Deze zijn klaar voor vervoer over zee. U wordt de hele reis goed op de hoogte gehouden van alles wat er gebeurt met uw lading. Wanneer u geïnteresseerd bent in deze manier van vervoer, kunt u direct uw boeking aanmelden. Naast het verschepen via de zee kunt u bij ons ook kiezen voor vervoer door de lucht. Be bieden in totaal meer dan 700 bestemming aan waar naar onze goederen vervoerd worden. En natuurlijk kunnen wij onze routes aanpassen voor een nieuwe bestemming. Ook kunt u voor opslag, distributie, verzekeringen, douanezaken en importnominatie bij ons terecht. Het liefst regelen wij ook wel echt alles voor u. Dit is voor u het meest fijn, maar voor ons ook het leukst om te doen.

Groeien door samenwerking

Intussen bestaat ons bedrijf al meer dan 80 jaar. Wij doen naast vervoer over zee nog meer verschillende dingen. Een van de belangrijkste ontwikkelingen van vervoeren van goederen via vrachtschepen was de opkomst van de container. Natuurlijk zijn ze niet meer weg te denken uit de hedendaagse transportsector. Natuurlijk zijn we ook enorm hard gegroeid van 2 naar meer dan 150 medewerkers.