Wat is Groupage en waarom is dit zo handig?

W

De trend van Groupage is niet meer weg te denken bij de transportindustrie. Bij de komst van de container kwam deze trend vanzelf op gang. Wel was ons bedrijf de eerste die met deze manier van werken begon. In dit artikel zullen we u uitleggen wat het voordeel van deze manier van vervoer is. Leest u rustig verder en ontdek de voordelen.

 

Wat is Groupage en waarom is dit zo handig?

Om te beginnen, zullen we u het begrip Groupage uitleggen. Het spreekt grotendeels voor zichzelf. De trend is begonnen met de invoer van de container. Zoals we net al vertelde startte ons huidige eigenaar met deze trend. Er werd namelijk toen heel wat vervoert naar één specifieke plaats. Onze eigenaar kwam met het idee om containers zo goed mogelijk vol te stoppen om ruimte besparen. In werkelijkheid scheelde dit naast veel ruimte ook veel geld. De eerste lading die wij op die manier vervoerde was naar New York. Dit was destijds een van onze langste routes. Dus die lag constant onder de loep om deze zo goed mogelijk in te richten. Dit is ons gelukt en werd door de overige havenbedrijven goed ontvangen. Er zijn momenteel veel meer bedrijven die dit op die manier aanpakken. Er zijn veel meer diensten waar we u mee kunnen helpen tegenwoordig. Dit doen we altijd via de visie om zo veel mogelijk mensen te helpen met hun vervoer over het water maar ook over land.

 

700 verschillende bestemmingen

Momenteel doen we Groupage naar meer dan 700 bestemmingen. Daar zijn we zeker trots op geworden. Het is lastig om dit contact goed te onderhouden. Dit doen we op de manier door mensen ter plaatse te hebben. Wilt u meer weten over ons? Dan raden we aan om ons even te bellen of te mailen.