Kleurlenzen bestellen is enorm eenvoudig

K

Er zijn veel verschillende redenen voor het kleurlenzen bestellen. We hebben verschillende opties voor u. We kijken vaak naar de soort lenzen u wilt hebben. Sommige mensen dragen graag zachte lenzen. De andere draagt lieve harde lenzen. Er is zelfs een verschil tussen dag en maandlenzen. De bestaan uit ander materiaal. Ook hebben we onderscheidt gemaakt in lenzen met kleur die op sterkte werken en lenzen die dat niet hebben. De lenzen die wij produceren kunt u maximaal een maand dragen, na deze maand moet u echt andere lenzen hebben.

Subtiel kleur versterken met kleurlenzen bestellen

Veel mensen denken dat kleurlenzen bestellen alleen leuk is voor een gek feestje. Maar niets is minder waar. Deze lenzen met kleur zijn juist geschikt voor een klein beetje accentueren van uw oogkleur. Zo hebben we kleuren die heel dicht bij een natuurlijke oogkleur zitten, op die manier kunnen we uw oogkleur een klein beetje versterken. We hebben versies beschikbaar voor ogen die uw zicht versterken, maar ook hebben we lenzen die uw oogkleur alleen versterken en niet verbeteren omdat u al goede ogen heeft. Onze lenzen zijn zo gemaakt, dat het heel uw iris bedekt. Op die manier is de kleur echt goed te versterken. U moet wel opletten dat wanneer u een hele andere kleur ogen wilt, dit wel opvalt bij uw omgeving. Als je van de ene op de ander dag totaal verschillende kleuren in uw ogen heeft valt dit wel enorm op. Daarom is dit alleen aan te raden wanneer u naar eens feest gaat en het sterk de bedoeling is dat u opvalt in een mensenmassa.

Leuke accessoires

Ook kunt u bij kleurlenzen bestellen uit verschillende soorten accessoires kiezen. Deze zijn eigenlijk exact hetzelfde als accessoires voor normale lenzen. Echter zijn deze vaak wel nodig als u een extra paar lenzen heeft.