Iedere dag een stralend gezicht dankzij permanente make-up

Overweegt u het laten plaatsen van een subtiele lijn rond de lippen, of een lippen tattoo? Easy Beauty is gespecialiseerd in permanente make-up behandelingen. Wij zijn een professionele salon in ’s Gravenmoer, Noord-Brabant. Onze aanpak persoonlijk en u kunt rekenen op zeer ruime ervaring. Door middel van permanente make-up van de lippen kunnen wij uw lippen vol maken en uw gelaat laten stralen.

Altijd een verzorgde look

Als u een druk bestaan leidt, thuis en op het werk, is permanente make-up een uitkomst. Het zal u dagelijks veel tijd schelen. Deze techniek is geschikt voor een mooie eyeline, volle wenkbrauwen en prachtige lippen. Na een permanente make-up behandeling ziet u er dag en nacht verzorgd. De permanente make-up die wij aanbrengen is volledig veilig en houdt voor een periode van twee tot vijf jaar. Daarna kunt u  bij ons terecht voor een touch-up. Naast belijnen, is volledig inkleuren van lippen ook mogelijk.

Permanente make-up Noord Brabant

Easy Beauty is hét adres als het gaat om permanente make-up omgeving Waspik . Misschien woont u in Oosterhout, Breda, Dongen of Tilburg? Ook dan zitten we in de buurt. Wij houden ons strikt aan de LCHV richtlijnen en zijn officieel gecertificeerd op het gebied van permanente make-up. U kunt bij ons terecht voor wenkbrauwen, lippen, ogen en mond. We hanteren de laatste technieken en maken ook in de schoonheidssalon gebruik van hoogwaardige merken en unieke huid verbeterende behandelingen.
Kijk voor meer informatie op Easy Beauty!