Goederen vervoeren en invoeren bij Expediteur Rotterdam

G

Wanneer we het hebben over een bekende naam in het havengebied, hebben we het natuurlijk over de Expediteur Rotterdam. Vraag maar eens rond, want dit is echt een bekende naam geworden in en rondom de stad. De bedrijf heeft ook een enorme groei meegemaakt. Ze hadden slechts 2 medewerkers in het begin en daarna groeide het uit tot een bedrijf met maar liefst 150 medewerkers. Wanneer u binnenloopt bij dit bedrijf merkt u aan alles dat het een echt familiebedrijf is. Hierbij speelt vakkennis een belangrijke rol. Deze hebben ze door de jaren heen opgebouwd tot het bedrijf wat het nu is. Het is te merken aan de gehele cultuur dat het een warm en hecht familiebedrijf is. Het inklaren van goederen is voor ons een tweede natuur geworden.

Goederen vervoeren en invoeren bij Expediteur Rotterdam

Net hebben we het gehad over wat de Expediteur Rotterdam allemaal kan en waarom het onderscheidend is. Hierover willen we nog even doorgaan. Want wat maakt dit bedrijf nu zo leuk en onderscheidend tegenover de andere. Dit begint met het als een vis in het water voelen van vervoeren in invoeren van goederen. We zijn hier al jaren mee bezig en zullen hier echt niet zomaar mee stoppen. Gedurende de jaren heen hebben we een ware vertrouwensband opgericht met onze klanten. Dit zowel in de vorm van een klant waar we producten voor vervoeren als een klant die helpt in de vorm van een haven. Dit is voor ons allemaal zeer bekend terrein waar we u zo goed mogelijk van dienst willen zijn.Expertise komt met de jaren

Door de jaren heen hebben we als Expediteur Rotterdam veel ervaring opgebouwd. We willen dit ook graag gebruiken om ons te onderscheiden van de concurrenten. Zo kunnen we u veel meer vertellen dan de meeste van onze concurrenten.