Supermarktmanager op een eiland

S

Ieder persoon heeft er weleens over een baan bij de supermarkt nagedacht als kind. Wanneer je de leeftijd bereikt hebt dat je ouders je geen zakgeld meer willen geven en je toch echt een bijbaantje zal moeten zoeken. Het populairste bijbaantje onder jongeren is dan ook vakkenvuller, dit omdat het blijkt dat de jongeren het leuk vinden om te werken met leeftijdsgenoten. Vaak werken ze bij een plaatselijke supermarkt zoals een Albert Heijn bij hen in de wijk waar al hun vrienden en bekenden ook werken. Hierdoor staat het werken als vakkenvuller ook bekend als enorm gezellig.

Promotie na promotie

Vaak zie je dat er jongeren zijn die ook na hun middelbare schooltijd en dus tijdens hun studie nog bij de supermarkt blijven werken en zo een promotie verdienen naar de functie teamleider. Ook zitten hier altijd mensen tussen die een studie doen die aansluit bij een eventuele functie als supermarktmanager of filiaalmanager wat wellicht in de toekomst in het verschiet ligt voor hen. Eenmaal promotie gemaakt naar de functie supermarktmanager en wanneer je eenmaal je draai gevonden hebt bestaat er de kans dat je na zoveel jaar werken bij dezelfde supermarkt weleens naar een andere stad wilt of wie weet wel een ander land?

Werken op een eiland

Zie je het al voor je? Na de supermarkt waar je jaren gewerkt hebt nu aan het werk op een eiland waar het altijd mooi weer is. Denk bijvoorbeeld aan de Nederlandse Antillen, altijd mooi weer, vriendelijke mensen en je kan ook nog eens je eigen taal spreken kan het nog beter? Toch zijn er wel wat werkzaamheden die anders zullen dan in Nederland en waar je rekening mee zal moeten houden. Zo moet je de producten duurder aanbieden in de winkel dan dat je gewend bent in Nederland dit doordat de inkoopprijs ook duurder zal zijn omdat het allemaal overzees geïmporteerd moet worden. Nu zal je misschien denken dat dit veel slechter is voor de product maar geen zorgen met dank aan een krimpfoliemachine zullen de pallets met de producten erop stevig en waterdicht verpakt worden.