Weekendje weg? Wij adviseren Eindhoven!

W

Heeft u zin om er spontaan even tussenuit te knijpen of wilt u uw partner of vrienden verrassen? Of jullie nu een paar dagen willen ontspannen of juist willen verkennen, Een weekendje weg in Eindhoven biedt genoeg mogelijkheden voor iedereen.

Een duik in deze wereldstad …

Een favoriet van velen, mede dankzij haar bruisende centrum en een goede balans tussen cultuur en natuur. Dat is natuurlijk Eindhoven. Zo kunt u gemakkelijk een aantal dagen rondlopen en uw dagen vullen met bezoeken aan musea, tentoonstellingen en theatervoorstellingen. Wilt u liever cultuur en natuur combineren? Huur dan een fiets en breng een bezoek aan de Genneper Parken, dat zich op slechts 10 minuten van het centrum bevindt. Tot slot kunnen Bourgondiërs zich ook onderdompelen in de culinaire wereld vol terrasjes, restaurants en barretjes.Wilt u van alles een beetje? Strijp S is hét creatieve centrum in Eindhoven Op dit voormalige bedrijventerrein is er voor iedereen meer dan genoeg te beleven. Zo biedt de organisatie diverse activiteiten op het gebied van kunst/cultuur, muziek en uitgaan/culinair.

Of liever een ontspannende duik?

Bent u toe juist toe aan een weekend ontspannen? Boek dan een hotel met een zwembad in Eindhoven.zwembad Eindhoven Compleet met wellness-ruimte, zodat u optimaal kunt ontspannen. Dé ideale locatie hiervoor is Hotel Eindhoven. Het hotel ligt in de Genneper Parken, op fietsafstand van het centrum en beschikt over het Toucan Sport & Wellness-center waar hotelgasten gratis toegang tot hebben. Zo kunt u naast een verfrissende duik nemen in het zwembad ook deelnemen aan begeleidde (zwem)lessen die in het sportcentrum worden gegeven. Het sportgedeelte wordt begeleid door een professioneel team. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 040 212 46 25.

Weekendje weg voor een heel leuk prijsje!

Ziet u een weekendje weg wel zitten?  Kies dan voor een scherp geprijsde last minute bij Hotel Eindhoven. Geniet van een van de 263 luxe kamers en vele faciliteiten. Zo verblijft u al vanaf €37,50 per persoon al een nacht in een standaard kamer! Tot slot heeft u keuze uit 8 andere soorten kamers, van deluxe tot aan penthouse-suite. Er is aan iedereen gedacht!

Bent u benieuwd naar de actuele aanbiedingen? Bekijk deze op www.hoteleindhoven.nl of neem telefonisch contact op met 040 211 60 33.
weekendje weg Eindhoven