Oris

O

Oris is een horlogemerk met een geschiedenis die terug gaat tot 1904. Het horlogemerk is opgericht in Zwitserland, waar de meeste kwaliteit horloges vandaan komen. Het horlogemerk is opgericht door Paul Cattin en Georges Christian, die ver zijn gekomen. Doordat het horlogemerk een diversiteit aan ontwerpen heeft van mechanische horloges, is het voor iedereen aantrekkelijk. Bijzondere ontwerpen die allemaal te krijgen zijn bij Juwelier van Willigen. Dit is echt een prachtige horloge die jij met trots zou kunnen dragen.

Het Oris horloges van de beste juwelier in de omgeving

Oris heeft meerdere collecties wat het aanbod groot maakt. Horloges met een betekenis, dat is wat het mooie is aan dit horloges. Zo is er een horloge gemaakt voor de duiksporten een speciaal horloge als eerbetoon voor de motor. Ben je een motor fan, dan kan het horloge eigenlijk niet missen in jouw collectie.

De culturele collectie van Oris: deze collectie bestaat uit de Classic lijn en de Artelier lijn. De horloges uit deze collectie hebben een tijdloos design en gaan dus levenslang mee. Het horloge is zelfs door te geven aan je kinderen.

De diving collectie: deze collectie is speciaal gemaakt voor de duiksport. De horloges zijn natuurlijk waterdicht en kunnen worden gebruikt tijdens het duiken. Want ook als echte duiker heb je een werkend horloge nodig.

De Aviaton collectie: een collectie gericht op piloten. Dit is een horloge collectie met speciale specificaties zoals een cockpit- ready.

De Motorsport collectie: voor de motorliefhebbers is er de motorsport collectie. Een lijn die is opgezet voor de Formule 1. Een eerbetoon aan de motorsport en dat geeft stoere mannenhorloges.

Onze juwelier

Wij als juwelier in den Haag biedt alleen kwaliteitshorloges! Ben je benieuwd naar het assortiment of heb je vragen? Neem dan gerust contact op of kijk op de website.  We gunnen iedereen een mooi horloge om de pols!